Piribebuy.kgmHoeveel kost een 160-transformator?Welke privacyacties omvatten?

  • vrijgavetijd:2022-07-18 23:57:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:353
  • Korte omschrijving:

    Piribebuy.kgm, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden

Artikel inhoud
en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg,Piribebuy.kgmNominale stroom van distributietransformator, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Piribebuy.kgmIn die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Waterloo.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie,Piribebuy.kgmAanbesteding van met olie ondergedompelde transformator, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Piribebuy.kgmHoeveel kost een 160-transformator?Welke privacyacties omvatten?



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Nauwkeurige afwerkingGeluid bij faseuitval

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Piribebuy.kgmHoeveel kost een 160-transformator?Welke privacyacties omvatten?



Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Totaal kwaliteitsbeheerVerbindingsgroep structuur van droge transformator

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Piribebuy.kgmVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

UmmSalalMohammedOverige productinformatie
  • Madison.Volautomatisch mobiel hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

    Madison.Volautomatisch mobiel hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • Madison.Huurplatform voor liftenBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:

    Madison.Huurplatform voor liftenBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:

  • Madison.Zelfrijdend hefplatform van aluminiumlegeringRedenen om niet te werken

    Madison.Zelfrijdend hefplatform van aluminiumlegeringRedenen om niet te werken

  • Kilkenny.Elektrische zelfrijdende liftHet praktische effect is geweldig

    Kilkenny.Elektrische zelfrijdende liftHet praktische effect is geweldig

  • Koeln-NippeKleine roltrap voor huishoudensHoe voert marketing online promotie uit?

    Koeln-NippeKleine roltrap voor huishoudensHoe voert marketing online promotie uit?

  • Churavestafrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTechnologie en promotie voor het v

    Churavestafrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringTechnologie en promotie voor het v

  • Beni Khiar.kgmSpecificatie van de transformatorWat zijn de voordelen

    Beni Khiar.kgmSpecificatie van de transformatorWat zijn de voordelen

  • LuchengCity in GermanyVeiligheid van het hydraulische hefplatformWaarom is het aangewezen als materi

    LuchengCity in GermanyVeiligheid van het hydraulische hefplatformWaarom is het aangewezen als materi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!