Yanacancha.kgmModel van elektronische transformatorHet verminderen van het stroomverbruik is de sleu

  • vrijgavetijd:2022-07-23 19:57:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:301
  • Korte omschrijving:

    Yanacancha.kgm,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel va

Artikel inhoud

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega; Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Yanacancha.kgmOnderhoudsinhoud van de transformator

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Pop.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Yanacancha.kgmVolledige lijst van Power Transformer Models, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.


Yanacancha.kgmModel van elektronische transformatorHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen porselein, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

fabrikantNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter


Yanacancha.kgmModel van elektronische transformatorHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel



II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

hervormingAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie,Yanacancha.kgmTransformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Yanacancha.kgmBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,Yanacancha.kgmIllustratie van olieonderdompelde krachttransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

UmmSalalMohammedOverige productinformatie
  • Roerlingen.Verhuur van perronliftenHet geluid is relatief klein

    Roerlingen.Verhuur van perronliftenHet geluid is relatief klein

  • Roerlingen.Elektrische lift van aluminiumlegeringTwee problemen met opbeuren

    Roerlingen.Elektrische lift van aluminiumlegeringTwee problemen met opbeuren

  • Dresdenworld.kgmSchaarliftIntroductie van verschillende configuratieformulieren

    Dresdenworld.kgmSchaarliftIntroductie van verschillende configuratieformulieren

  • Kygenietjo.Transformer 2000 KVAWaarom een ​​passiveringsbehandeling?

    Kygenietjo.Transformer 2000 KVAWaarom een ​​passiveringsbehandeling?

  • GutaVaste lift op maatOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en niet-gebruik?

    GutaVaste lift op maatOp welke problemen moet worden gelet bij gebruik en niet-gebruik?

  • GutaMultifunctioneel hefplatform voertuigAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

    GutaMultifunctioneel hefplatform voertuigAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

  • GrenobleNameHydraulisch huishoudelijk hefplatformWaar moet u op letten bij het vertalen van handleid

    GrenobleNameHydraulisch huishoudelijk hefplatformWaar moet u op letten bij het vertalen van handleid

  • Silvertham.Elektrische trekstaafliftHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Silvertham.Elektrische trekstaafliftHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!