Las Piedras.kgmOntwerp van een transformatorHet werkingsprincipe en de belangrijkste technische indi

  • vrijgavetijd:2022-07-25 23:57:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:234
  • Korte omschrijving:

    Las Piedras.kgm,Las Piedras.kgmLettertype transformator,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Als de olie ondergedompelde

Artikel inhoud
Las Piedras.kgmLettertype transformator,

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Las Piedras.kgmHoe de droge transformator te onderhouden?

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

CatacosNameExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


Las Piedras.kgmOntwerp van een transformatorHet werkingsprincipe en de belangrijkste technische indicatoren:



Bij inbedrijfstelling:

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator,Las Piedras.kgmtransformator voor stroomvoorziening, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

installerenDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek,Las Piedras.kgmDroge type 1250kva-transformator, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


Las Piedras.kgmOntwerp van een transformatorHet werkingsprincipe en de belangrijkste technische indicatoren:



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

leveringBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

UmmSalalMohammedOverige productinformatie
  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

  • Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

    Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

  • Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

    Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

  • Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

    Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

  • Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

    Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

  • Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

    FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

  • Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

    Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!