Paso de los TorrosPrijs van 1000 KVA-transformatorIndustriekenmerken:

  • vrijgavetijd:2022-07-27 19:57:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:156
  • Korte omschrijving:

    Paso de los Torros,Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Allee

Artikel inhoud

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Paso de los TorrosVisuele controle voor de controle van de transformator

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D,Paso de los TorrosTabel voor de berekening van transformatoren, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Bohong.lekkage van olie bij loopflens

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.


Paso de los TorrosPrijs van 1000 KVA-transformatorIndustriekenmerken:



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio,Paso de los TorrosStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformator, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Waar te verkopenLook van olie van de radiator

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Paso de los TorrosPrijs van 1000 KVA-transformatorIndustriekenmerken:



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Paso de los TorrosSpecificatie van olieonderdompelde transformatoren, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Eisen inzake inspectieGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

UmmSalalMohammedOverige productinformatie
  • Syracuse10 ton hefplatformhoeveel

    Syracuse10 ton hefplatformhoeveel

  • SyracuseIn de auto gemonteerde liftplatformAnalyse en onderzoek naar de oorzaken van scheuren

    SyracuseIn de auto gemonteerde liftplatformAnalyse en onderzoek naar de oorzaken van scheuren

  • SyracuseAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringMarktleider

    SyracuseAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringMarktleider

  • Crossno.BouwliftEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    Crossno.BouwliftEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • Hong Kong.Kleine industriële liftTechnologisch innovatie-ecosysteem

    Hong Kong.Kleine industriële liftTechnologisch innovatie-ecosysteem

  • HeilongjiangCity in GermanyHydraulische hefplatform met rechte bovenkantVerbetert de applicatie de w

    HeilongjiangCity in GermanyHydraulische hefplatform met rechte bovenkantVerbetert de applicatie de w

  • Peje.Transformer 5000KVA prijsToepassing van luchtdruktest:

    Peje.Transformer 5000KVA prijsToepassing van luchtdruktest:

  • Svupsk.Hydraulisch hefplatform Hydraulisch platformBezorgservice

    Svupsk.Hydraulisch hefplatform Hydraulisch platformBezorgservice

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!