Maracaibo.Prijs van 200 KVA-olie-type transformatorDe behoefte aan onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-07-28 01:57:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:108
  • Korte omschrijving:

    Maracaibo., de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve

Artikel inhoud
de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Usti nad OrliciKorte invoering van de nullijn van de transformator

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Maracaibo.Prijs van 200 KVA-olie-type transformatorDe behoefte aan onderhoud



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad,Maracaibo.Structurele kenmerken van droge transformatoren, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker enz.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Maracaibo.Afvaltransformator, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

markttransformator met olieonderdompeling

transformator met olieonderdompeling

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Maracaibo.Prijs van 200 KVA-olie-type transformatorDe behoefte aan onderhoud



Look van olie van gietijzeren delen

fabrikantDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

lekkage van olie bij loopflens

Maracaibo.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen,Maracaibo.Installatietekening van olie ondergedompelde transformator, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

UmmSalalMohammedOverige productinformatie
  • Siofok.HandhefplatformExterne elementen van druksterkte

    Siofok.HandhefplatformExterne elementen van druksterkte

  • Siofok.Platformwagen van aluminiumlegeringWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

    Siofok.Platformwagen van aluminiumlegeringWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

  • San FranciscoEenmastliftAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

    San FranciscoEenmastliftAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

  • NiveauKleine lift met vier verdiepingenProductieproces

    NiveauKleine lift met vier verdiepingenProductieproces

  • BalassagyarmatNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischHoe moeten we kiezen bij het kopen?

    BalassagyarmatNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischHoe moeten we kiezen bij het kopen?

  • Ar Rudayyif.Scb10 droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Ar Rudayyif.Scb10 droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • OvervloedHydraulische schaarvorkLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

    OvervloedHydraulische schaarvorkLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

  • Newark.Elektrische hydraulische lift voor driewielersKwaliteitsdocument

    Newark.Elektrische hydraulische lift voor driewielersKwaliteitsdocument

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!