Esteli.Q550b dikke spoelpijpBasis bedrijfsomstandigheden en toepassingsparameters

  • vrijgavetijd:2022-07-22 17:57:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:550
  • Korte omschrijving:

    Esteli.,Warmgewalste stalen pijp is een soort dikke stalen pijp die is gewalst onder de voorwaarde dat de stalen plaat wordt ver

Artikel inhoud

Warmgewalste stalen pijp is een soort dikke stalen pijp die is gewalst onder de voorwaarde dat de stalen plaat wordt verwarmd.

Het toont grote voordelen bij het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC, die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, plasma arc karakteristiek onderzoek, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Esteli.Om het lasproces van hoogfrequent lassen van stalen plaat te realiseren, wordt de inductie tussen lasdraad en lasspoel gebruikt om het lassen tot aan de rand van het lassen te verwarmen. Het lassen van hoge frequenties is een soort inductief lassen (of druklassen). Het heeft geen lassen en lassen nodig. Het heeft een nauwe lassering warmtebeïnvloede zone, mooie lassering vorm en goede lassen mechanische eigenschappen. Daarom wordt het op grote schaal gebruikt bij de productie van stalen buizen. De druktest van de continue leiding wordt uitgevoerd overeenkomstig de specificatie en de dikte ervan, en de druklagers zijn ook verschillend. Deze dikte van gelaste pijp kan ongeveer kg tot kg weerstaan. Ik ben het hele jaar door bezig geweest met allerlei warmgewalste stalen pijpen, dikke wandspoelpijpen met grote diameter, dikke naad opgerolde pijpen, stalen behuizing, spiraalbuizen en andere materialen. Ik werk het hele jaar door. Welkom bij de oproep! De volgende zijn de druktestresultaten van de verschillende pijpen: specificatie van de werkdruk (MPA) hydrostatische testdruk (MPA) gewone stalen pijp verdikte stalen pijp nokke buizen met een nodulair buisje met een toelaatbare drukbuis dn-dn toelaatbare werkdruk (PFA) -mpa -mpa grote toelaatbare werkdruk (PMA) -mpa -mpa toelaatbare testdruk (erwt) -mpa volgens de standaardmetaaltechniek, Maak het gesneden monster in metallografisch monster. Nadat % corrosie uit de ultrasone generator werd verwijderd, werd metallografische analyse uitgevoerd op JSM-LV scanende elektronenmicroscoop.

De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan mm, en de buitenste diameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, gevormd, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, hydraulisch, brug, rol, enz.

Navahrudak.kgmDe detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector en de longitudinale lasse op hetzelfde cilindergedeelte van opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. Het productieproces van koudgewalste naadloze stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm walsen. De afmetingen van de rollen moeten eerst voor de leiding worden uitgevoerd. Indien het oppervlak niet op de scheur reageert, moet de ronde pijp door een snijder worden gesneden en in een stuk van ongeveer meters worden gesneden. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, citaat eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. De fabriek heeft een perfecte stalen plaat spoel, dikke wandspoel, T-vormige lasspoel, Mn-spoel, QB-spoel, speciale-vormige spoel en andere productielijnen. Het is een spoelfabriek die grote spoelen van verschillende specificaties en wanddikte kan produceren. Onze dikke wandspoel en grote spoel producten worden verkocht aan grote bedrijven over het hele land en worden diep vertrouwd en geprezen door klanten. De spoel van stalen platen, dikke wandspoel, spoel, t-gelaste spoel, naaddetectiesgelaste spoel Mn-spoel en QB-spoel moeten strikt worden uitgevoerd overeenkomstig de internationale normen voor kwaliteitsbeheer van ISO:.

De grootte van de lassen heeft een grote invloed op de kwaliteit van de gewalste stalen pijp. De grootte van de lassen omvat voornamelijk parameters voor het lassen, de fluxstroom, het verloop van het proces en de lassering.

Materiaal gebruikt voor de spoel van stalen platen: het moet door de gebruiker worden verklaard.


Esteli.Q550b dikke spoelpijpBasis bedrijfsomstandigheden en toepassingsparameters



Het is belangrijk dat de dikke wand opgerolde pijp de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is Heel duur. Dik wandrolpijpen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug, roller, enz.

Het wordt gekenmerkt door hoge precisie. De roosterliniaal is echter duur en moeilijk te onderhouden, wat een grote impact heeft op stof- en veldtrillingen.

Tijdens het proces van het krimpen van de plaat kan de stalen plaat worden zandduurd om de ijzeroxide-schaal op het oppervlak van de stalen plaat te verwijderen en de grondstoffen op het oppervlak van de cilinder tijdens het verwerkingsproces te waarborgen.

Uitstekende kwaliteitVergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandrolpijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. Dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip door buigen en dan lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp,Esteli.Q355b spoel, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. De rolleiding streeft naar de productie van alle soorten rolpijpen en stalen penstocks met de omtrek van de naad en de longitudinale ring, en wordt hervormd op basis van vergelijkbare specificaties en modellen van traditionele walsinstallaties. De functie van het verbeteren van de parameters van de wals- en lasinstallaties voor stalen buizen met % vult het gat dat de oorspronkelijke traditionele walsapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm. Materialen omvatten voornamelijk q q #, mangaan, mangaan capaciteit, enz. Product executive standaards: GB /t- GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, het vervoer van aardgas, het drijven van de stapel en de stadswatervoorziening, verwarming, die de dikke wand opgerolde pijp voor een lange tijd zo glad als nieuw kan maken en de uitwendige corrosie ervan kan verminderen. Het kan ook zijn afdichting prestaties verhogen en ervoor zorgen dat er geen problemen bij het transport van vloeistof. Bovendien heeft het een vochtbestendige werking, gebruikt antiroestolie om de directe lucht van dikke wandgelaste pijp te isoleren, zodat het weinig kans heeft om te worden veranderd door de externe situatie, wat zijn stabiele prestaties en veiliger gebruik verhoogt.

De afstand tussen de twee lengteartikelen van de haspel moet groter zijn dan mm. De afstand tussen de buitenwand van de brancard en de lasse mag niet kleiner zijn dan mm.


Esteli.Q550b dikke spoelpijpBasis bedrijfsomstandigheden en toepassingsparameters



De afstand tussen de twee lengteartikelen van de spoelgroep moet groter zijn dan mm. De buitenste wand van de branchleiding moet longitudinaal zijn, en de omtrek van het lassen mag niet korter zijn dan mm.

Gratis raadplegingDe invloed van de parameters van het lasproces op de lasstroom omvat voornamelijk twee aspecten: volgens de productiekenmerken van spiraalstalen buizen wordt meestal voor interne lassering gebruik gemaakt van kleine lasstroom.

Het recht van een dikke wandspoelpijp is bedoeld om de inlaatsrol van de richter van de stroomopwaartse roltafel in te voeren. Wanneer het hoofd van de dikke wand opgerolde pijp wordt waargenomen door het middenpositiebepalende element van de inlaatrollen, vertraagt de roltafel; Wanneer het hoofd van de dikke wand opgerolde pijp wordt waargenomen door het positiebepalende element aan het einde van de inlaatrol tafel, valt de inlaat-rol-tafelsectie en begint de sluitingstijd van de inlaat met de snelle opening van de cilinder; Wanneer de kop van de pijp in de middelste positie van de inlaat van de rechte rol komt, de dikke wandspoel wordt gebeten in, de professionele warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandspoel,Esteli.Q460b rechte naad gelaste buis, dikke wand rechte naad spoel, stalen behuizing, de prestaties van de spoel fabriek is stabiel veilig, betrouwbaar en onderhoud vrij, en het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van vergelijkbare producten in de wereld. Tegelijkertijd valt de rol tafel bij de inlaat. De tweede is het instellen van een snelle opening van de cilinder vertraging. Wanneer de kop van de pijp in de middelste positie tussen de tussenrol en de uitlaatrol komt, worden de snelle opening van de cilinders van de tussenrol en de uitlaatrol één na de andere gesloten, en de rolpijp, QB, QB rolpijp, grote diameter dunne-wandleiding, dikke wandrolpijp,Esteli.45_; dikke gelaste wand, roestvrij stalen rolpijp, L-rolpijp en Mn zorgen voor de kwaliteit. Uw tevredenheid is onze achtervolging! Welkom om te vragen. De dikke wandspoel gaat het rechtsproces in.

De afstand tussen de twee lengteartikelen van de spoelgroep moet groter zijn dan mm. De buitenste wand van de branchleiding moet longitudinaal zijn, en de omtrek van het lassen mag niet korter zijn dan mm.

Esteli.Aangezien de afmetingen van de groef van de lengteriële en circumferentiële gewrichten van warmgewalste pijpen verschillend zijn, moet worden bevestigd of de binnenzijde vóór het rollen van de plaat opwaarts is om de juiste groeverichting te waarborgen.

Deviation haspel als volgt (eenheid: mm): nominale diameter] amp; amp; Het; tot tot tot tot perimeter Deviation $plusmn; ± ± ± ± -ovaliteit is % van de buitenste diameter, en niet meer dan stalen plaat spoelen hebben normen. Op dit moment voeren we de bouw uit volgens de aanvaarding van standaard GB /t-.

Voor externe lassen wordt een grotere lasstroom gebruikt. Echter, onder de voorwaarde van een hoge lasstroom, en de smelthoeveelheid van lasdraad dienovereenkomstig toeneemt, wat resulteert in de toename van de versterking van de lassen, de verslechtering van de vorming van de lassen en de slechte overgang van de rand.

UmmSalalMohammedOverige productinformatie
  • Huizen3 ton heffende vrachtliftWat is uniek?

    Huizen3 ton heffende vrachtliftWat is uniek?

  • Nyiregyhaza.kgm3 ton vaste hefladingsliftAanmeldingsprocedure

    Nyiregyhaza.kgm3 ton vaste hefladingsliftAanmeldingsprocedure

  • Aken.3-meter vrachtliftAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

    Aken.3-meter vrachtliftAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

  • FrissinName4-ton hydraulische hefladingsliftOorzaken van kwaliteit

    FrissinName4-ton hydraulische hefladingsliftOorzaken van kwaliteit

  • Belfort.4-ton vrachtliftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Belfort.4-ton vrachtliftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

    Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

  • Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

    Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

  • Tilburg.5-ton fabriek lift lading liftWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

    Tilburg.5-ton fabriek lift lading liftWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!